سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برتری دانشمند بر غیر او، مانند برتری پیامبر بر امتش است . [پیامبر خدا صلی الله علیه و آله]
 

 

 

وبلاگ های قرآنی Quranic Weblogs

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: تشکیل وزارتخانه قرآن در گرو اعلام نیاز کشور است 

گروه فعالیت‌های قرآنی: اگر کشور به این باور برسد که تنها معاونت قرآنی برای فعالیت‌های قرآنی در جامعه کافی نیست، ما نیز به سوی تشکیل وزارت‌خانه قرآن گام برخواهیم داشت.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ایران (ایکنا)، «محمدحسین صفارهرندی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر امروز، دهم آذرماه در نخستین همایش تبیین اهداف و برنامه‌های طرح ملی حفظ و مفاهیم جامع قرآن کریم در جمع کارشناسان قرآن و عترت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌های سراسر کشور اظهار کرد: اقدامات برای راه‌اندازی وزارت قرآن در کشور باید به گونه‌ای انجام شود که ملت به این نتیجه برسند تا این موضوع به‌طور طبیعی اتفاق افتاده تا یک تحول ارتقایابنده صورت گیرد.

 

وزیر ارشاد عنوان کرد: اگر کشور به این نتیجه برسد که معاونت قرآنی نیز برای این بخش کافی نیست هیج ایرادی ندارد که به سمت یک وزارتخانه قرآنی نیز پیش رویم و ما نیز مقاومتی در برابر این توسعه و گسترشی که ‌به طور طبیعی اتفاق بیفتد، نداریم.

 

وی در ادامه افزود: فعالیت در حوزه و زمینه برنامه‌های قرآنی یک توفیق الهی است و در این‌باره شاکر درگاه الهی هستیم و اینکه درباره موضوعی، فردی مبدع و موسس باشد امتیازی است که نصیب هرکسی نمی‌شود به ویژه در حوزه فعالیت‌های قرآنی.

 

صفارهرندی یادآور شد: با فعالیت گسترده و وسیع در این حوزه می‌توان زمانی را مشاهد کرد که فعالیت‌های قرآنی در آینده معنادارتر و ریشه‌دارتر از امروز، خواهد بود و به یک انجام شکوفاتری خواهد رسید.

 

وی تصریح کرد: همه فعالیت‌هایی که در اداره‌کل‌های ارشاد استان‌های کشور انجام می‌شود باید تحت پوشش امور قرآنی و متاثر از این فعالیت‌ها شود. همه کارها باید از قرآن شروع و سرچشمه گیرد. درباره تصمیماتی که در زمینه حفظ قرآن، توسعه درک مفاهیم و تشکل‌‌‌های قرآنی گرفته شده است ما همواره حمایت ‌کرد‌ه‌ایم، میدان و بودجه نیز ‌داده‌ایم و این روند را ادامه خواهیم داد.

 

صفارهرندی در ادامه افزود: البته برنامه‌ریزی‌ها تابه حال بدین‌گونه نبوده است که در یک دوره زمانی تعداد حافظ قرآن مشخصی داشته باشیم و اگرچه جامعه رنگ و بوی قرآنی گرفته اما ظاهر جامعه با این موضوع خیلی فاصله دارد البته شور قرآنی خوب است و برکات نگاه و دیدگاه رهبر خوشبختانه منجر به رجوع به قرآن از ظاهر تا باطن شده است.

 

وی تصریح کرد: می‌خواهیم حافظان قرآنی تربیت کنیم که‌ حافظ دستاوردهای اندیشه اسلامی و قرآنی در جامعه نیز باشند بنابراین برای رسیدن به این هدف باید درک مفاهیم در کنار قرائت زیبا و حفظ قرآن با هم دیده شوند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: برنامه‌ریزی برای فراگیری رشته‌های مختلف قرآنی سبب ایجاد انگیزه و هیجان در جامعه می‌شود و اگر این کار خوب سامان یابد در مسئولان کشور نیز ایجاد رغبت می‌کند.

 

وی تصریح کرد: قرآن را باید همچون درس فارسی در متن زندگی دانش‌آموزان وارد کرد یعنی هر روز روخوانی قرآن کریم مثل درس فارسی به دانش‌آموزان آموخته شود و بعدها بر روی بخش‌های دیگر تخصصی متمرکز شویم تا یک دوره تحصیلی که به پایان می‌‌‌رسد فرهنگ قرآنی در 15 میلیون دانش‌آموز تبلور یابد.

 

صفارهرندی خطاب به کارشناسان حاضر در این نشست اظهار کرد: اگر در حال حاضر به امور قرآنی به‌طور مناسب سامان بدهید در مسئولان این رغبت را ایجاد خواهید کرد که در حوزه برنامه‌های قرآنی به فعالیت بپردازند و آن‌ها از شما تقاضا برای گسترش برنامه‌های قرآنی خواهند کرد بنابراین باید همچون دوران دفاع مقدس که گردان تبدیل به تیپ، تیپ تبدیل به لشکر و لشکرها تبدیل به سپاه شدند به فعالیت پرداخت.

 

وی افزود: دولت و نظام از فعالیت‌های قرآنی حمایت می‌کند و حتی اگر این دولت جای خود را به دولت دیگر بدهد هیچ دولتی خود را مستغنی از گسترش فعالیت‌‌های قرآنی در کشور نمی‌داند.

 

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: خود را برای انجام اقدامات بزرگ و اساسی مهیا کنید و برای انجام شایسته امور قرآنی باید آستین‌ها را بالا بزنید.

 

وزیر ارشاد یادآور شد: قرآن کلام حق است و برای حمل و انتقال چنین موضوع سنگینی باید ظرفیت‌ها را افزایش داد و خود را از فعالیت کارمندگونه خارج کرد تا با عنایت خداوند این اقدام عظیم انجام شود.

 

وی، جنبش و فضای ایجاد شده در مسیر فعالیت‌های قرآنی در دولت نهم را غیرقابل بازگشت خواند و تاکید کرد: فعالیت‌های قرآنی یک مطالبه اساسی است که با این دولت کلید خورد و در آینده نیز جریان خواهد یافت. 





  • کلمات کلیدی : اخبار قرآنی

  • ::: شنبه 86/9/10 ::: ساعت 11:38 عصر :::   توسط شهرمجازی قرآن کریم 
    نظرات شما: نظر